January 28, 2015

Setahun

januari 2014, jumpa set paint by numbers ni secara tak sengaja.
terus beli. size 30x40cm dalam rm 22.


 untuk manusia tak pndai melukis, tapi kekonon nak hasilkan karya agong..;P


gambar atas ni, dalam tarikh 25/01/14 mcm tu. lepas tu stop mengecat. simpan balik dalam kotak. lepas tu lupa. sampailah 24jan haritu, ada member datang. dia tolong siapkan. hahaha.

tak sangka makan masa setahun. T_T dah la orang lain yg siapkan.


cantikan? puji sendiri. hahaha..
plan asal nak bagi orang. tapi macam tak sesuai.
kita tampal kt dinding sendiri je. buruk siku sangat perangai.

lepas ni nk usha lagi kedai. berangan nk cari yg 3panel. mgkin ambik masa 6tahun baru siap. huhuhu.

2 comments:

smbotak said...

lukisan picasso pun aku tengok buruk semacam je, tapi ramai pulak yang agungkan. cecah pulak harga sampai berjuta.

apakah hasil karya `bersambungan tangan' ni macam tu jugak? ya, cuma jauhari yang mengenal manikam.

kau gantung kat mana ni?
:-)

missShila Nget said...

@smbotak

aku gantung kt dalam bilik tidur.
plan nk cat lagi selapis. sebab cat dia byk baki lebih. tapi entah tak tahu bila.

haha